Jedilni list:

Lokacije restavracij

Naša restavracija je dobila povsem nove razsežnosti.

Postala je veliko večja (sprejmemo lahko tudi 350 gostov) in modernejša. Dobila je veliko panoramsko teraso, na kateri bo zajtrk, kosilo ali večerja postalo pravo doživetje! Vsak dan poskrbimo za sveže pripravljene menije, z obširno izbiro jedi po naročilu pa vas popeljemo na zanimivo in okusno kulinarično doživetje.

Zajtrk za dober začetek dneva

Zajtrk šteje za najpomembnejši obrok, saj nas zdrav in hranilen zajtrk napolni z novo energijo za učinkovito delo, zagotavlja večjo koncentracijo in boljše počutje. V Rutarju Vam nudimo pestro izbiro zajtrkov, za vsak okus in vsak žep!

Klasični „Rutar zajtrk“ prejmete že za samo 1,90 €. Zahtevnejši gurmani bodo zagotovo „utišali“ lakoto z gurmanskim zajtrkom za 2 osebi in sicer za neverjetnih 7,90 €. „Vitalis“, sirov ali „Fitness“ zajtrk pa so še dodatni primeri iz naše široke in okusne ponudbe zajtrkov.

Spoznajte bogastvo okusov Rutarjeve restavracije!

Vsak dan poskrbimo za odlično izbiro sveže pripravljenih toplih jedi, različnih vrst solat in sladic. Sestavite si svojo jed sami iz našega ogromnega in pestrega samopostrežnega bifeja. Poleg jedi Vam seveda nudimo tudi vrsto pijač in toplih napitkov, ki vam jih postreže naše prijazno osebje.

Meni iz bifeja

  • juha

  • glavna jed

  • solata

Ponujamo vam celo vrsto mesnih jedi: od dunajskega zrezka pa vse do goveje tagliate na zelenjavni posteljici in beli polenti, bifteka, jegenjčkovih kronic na pastinakovem pireju in še mnogo drugih specialitet. V ponudbi imamo tudi ribje jedi, kot je file brancina, orade ali kovača s prilogami ali pa lignje in pečeno hobotnico na Chefov način. Tudi za ljubiteljie testenin in pic je poskrbljeno s pestro ponudbo, odlično izbiro jedi pa imamo tudi za vegetarijance ter za najnajmlajše.