Storitve na domu

Naši strokovni sodelavci vas bodo z veseljem obiskali na domu in odgovorili na vsa odprta vprašanja. Skupaj z vami bodo sestavili načrt in opravili meritve, da bosta dostava in montaža potekali brez težav. Za točen datum se lahko dogovorite telefonsko ali nas obiščete v prodajnem centru. Veselimo se vašega obiska!

Storitve na domu

3D načrtovanje

Želite preurediti dom, vendar niste prpričani, katero pohištvo najbolj ustreza vašim željam? Rutar vam bo z veseljem pomagal pri odločitvi, saj bodo naši strokovnjaki opravili natančne meritve in načrte izrisali v 3D tehnologiji, da si boste prostore čim lažje predstavljali. Tako vam bomo zagotovili, da se bodo vaše ideje končno uresničile in se boste v svojem domu počitili varno in srečno.

3D načrtovanje

Dostava in montaža

Zagotavljamo vam hiter dostavni rok in montažo. Naši strokovnjaki bodo pri vas doma opravili meritve in v načrtih upoštevali priključke za vodo in elektriko. Sestavili bodo natančen načrt in pohištvo prilagodili vašim meram. Tako bomo zagotovili, da bo pri dostavi in montaži vse potekalo tekoče in brez težav.

Dostava in montaža

Otroški svet

Da bodo pri nakupovanju uživali tudi vaši malčki, smo za njih pripravili poseben otroški kotiček za igranje. Igrala so postavljena tako, da boste starši z lahkoto spremljali dogajanje med nakupovanjem ali med oddihom v Restavraciji Rutar.

Otroški svet

Garantirano najboljše cene

RUTAR svojim strankam omogoča nakup po izvrstnih cenah. Če bi se vseeno zgodilo, da v roku 30 dni od dneva nakupa za isti izdelek dobite boljšo ponudbo, in nam to dokažete, vam ponudimo ceno, ki bo 6 % nižja od konkurenčne. Ponudba velja za območje Republike Slovenije in ne velja za ponudbe internetnih ponudnikov.

Garantirano najboljše cene

All-inclusive paket

Za vas smo mislili na vse! Naj vas ne skrbi, kje boste pustili avtomobil in kdaj se morate vrniti do njega, saj so naša parkirišča brezplačna za stranke. Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo, hkrati pa boste deležni strokovnega svetovanja s strani naših sodelavcev. Nudimo vam tudi brezplačno 3D načrtovanje. Na vašo željo vam prikrbimo tudi delavce, uredimo sanitarne priključke in priključke za elektriko ter odpeljemo embalažo. Tako boste deležni Rutar all-inklusive paketa.

All-inclusive paket

Odvoz starega pohištva

Vaše staro pohištvo je zamenjalo novo, zato se ga želite znebiti? Nič lažjega! Pripeljali vam bomo novo pohištvo in s sabo odpeljaji staro. Da bo vse potekalo tako, kot mora, nas o vaši želji glede odvoza predčasno obvestite.

Odvoz starega pohištva

Obročno plačevanje

Si želite, da vaše življenje postane boljše že danes, račun pa poravnate kasneje? Z veseljam vam bomo pomagali pri uresničitvi vaših želja. Nekatere želje preprosto ne morejo čakati, da jih izpolnimo, zato vam ponujamo različne možnosti odplačevanja. Kaj še torej čakate?

Obročno plačevanje Leanpay

Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Bravničarjeva 13, Ljubljana (www.leanpay.si). Ponujeno število obrokov, odobritev financiranja in sklenitev pogodbe so odvisni od kreditne sposobnosti stranke ter skladno s pogoji uporabe. Leanpay obročna plačila so na voljo za nakupe od 50 do 3.000 EUR. Informativni izračun na dan 15.06.2020: Znesek kredita: 900,00 €, odplačilna doba: 24 mesecev, mesečni obrok: 40,28 €, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% in interkalarne obresti se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka dne 17.07.2020. Skupni znesek plačil za informativni izračun je 1.002,95 €. Efektivna obrestna mera 11,51% je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Pogosta vprašanja Leanpay.

Obročno plačevanje

Rutar darilna kartica

Zahvalite se, presenetite vaše najdražje in jim prepustite odločitev. Podarite Rutar darilno kartico poljubne vrednosti. Vaši najdražji si lahko sami izberejo svoje najljubše darilo, obdarovanje pa je še lepše, saj lahko darilno kartico podarite kadarkoli, za vsako priložnost.

Rutar darilna kartica

Šivanje zaves

Naši strokovnjaki vam z veseljem izpolnijo vaše želje in sešijejo nove zavese.

Šivanje zaves

Polaganje talnih oblog

Naši strokovni sodelavci vas bodo z veseljem obiskali na domu in opravili vse meritve, odstranili stare talne obloge in položili nove.

Polaganje talnih oblog